Varmepumpe forhandler Vi forhandler varmepumper som grossist til varmepumpeinstallatør firmaer

Effektiv Varmepumpe & Aircondtion

Den viste varmepumpe model er med 4,2 kw A+ varmeevne og med indbygget A++ Aircondition A+ i én og samme enhed. Med denne varmepumpe kommer du nemt og billigt i gang med opvarmning af  boligen. Til denne model kan der tilkøbes Wifi opkobling for nemmere  styring af varme eller kulde via APP.
Nem og enkel for montering i sommerhus eller i helårs- boligen. 

Varmepumpe forhandler - Engros salg!


Vi har et udvalg af gulv beslag / vægbeslag, kobberrør og tilbehør til alle typer varmepumper til yderst konkurrence dygtige priser. Vi kan konkurrerer på prisen. Kvaliteten er 100% i topklasse på anerkendte mærker som LG, Daikin, Mitsubitsi, AUX og mange andre Brands. Har i en bestemt model, så kontakt os..

Professionel og Europæisk kvalitet varmepumper!

I Skandinavien/Danmark "sidder" få Brands tungt på markedet af varmepumper. Vi forhandler de mest solgte Brands fra f.eks Tyskland, Belgien og Frankrig. Kvaliteten er 100% professionel sammensat. Stærke Brands i væsentlige større lande. Fabrikkerne i Østen og de forskellige Brands har gennem årtier ophøjet en sublim kvalitet som begår sig ubesværet i Europa og i Danmark og Skandinavien vinder mere og mere ind i danskernes hjem.

Vi forhandler LG - Daikin - Hyundai - Samsung m.fl

Vi har ikke vist vores sortiment online. Er der bestemte varmepumpe modeller, Brands I er på udkig efter.. som vi må byde ind på prisen på ? Så skriv endelig til kundeservice

Engros salg til forhandlere

Er du autoriseret VVS installatør og leder du efter lagerførte varmepumper og tilbehør til varmepumper..?Kontakt os for priser og lagerførte produkter